Kwaliteitsmetingen onderwijs

In het kader van accreditatie zijn opleidingen verplicht om periodiek de kwaliteit van hun onderwijs te evalueren. Door middel van panelgesprekken, (online) blokenquêtes en stage-evaluaties (over de vorm, inhoud en methodiek van de opleiding) meten wij de kwaliteit van uw onderwijs.

hanze

Per 1 september 2014 zijn wij door de Hanzehogeschool als 'preferred supplier' aangewezen voor het uitvoeren van de kwaliteitsmetingen. Wij hebben sinds januari 2014 in een pilotfase voor meerdere faculteiten van de Hanzehogeschool de kwaliteitsmetingen uitgevoerd. Momenteel hebben 15 opleidingen, verdeeld over 8 faculteiten, positieve ervaringen met ons opgedaan. Per opleiding kijken wij goed naar de specifieke wensen, innovatie in de presentatie (weergave) van de resultaten, responsverhoging en efficiency.

Meer weten?
Neem voor meer informatie over kwaliteitsmetingen vrijblijvend contact op met Heike Delfmann (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 50- 313 11 33).

Adviseurs, onderzoekers en managers van Lexnova: betrokken, creatief en professioneel. Samen met u maken wij het verschil!