Ondernemerspeiling Waarstaatjegemeente.nl

VNG Realisatie heeft samen met gemeenten, bedrijfsleven en onderzoeksbureaus (waaronder Lexnova) de Ondernemerspeiling ontwikkeld. Aan de hand van vijf thema's wordt de tevredenheid van lokale ondernemers over het beleid en de dienstverlening van hun gemeente in kaart.

Het belangrijkste doel van de Ondernemerspeiling is het in kaart brengen van de kwaliteit van de dienstverlening van de gemeente aan hun ondernemers. De resultaten bieden concrete aanknopingspunten ter verbetering van de dienstverlening.

Bovendien kunnen gemeenten op www.waarstaatjegemeente.nl hun prestaties inzien en onderling vergelijken. Zo krijgen zij zicht op de prestaties en verbeterpunten en kunnen zij leren van elkaars 'best practices'.

Lexnova is een van de marktleiders op het gebied van de uitvoering van ondernemerspeilingen. Niet alleen voeren wij de ondernemerspeiling uit, maar geven wij op basis van de uitkomsten pasklare adviezen en bieden wij ondersteuning bij vervolgacties.

Meer weten?
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Ilse Elslo, projectleider onderzoek (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 050-313 11 33).


Ondernemerspeiling preview


Adviseurs, onderzoekers en managers van Lexnova: betrokken, creatief en professioneel. Samen met u maken wij het verschil!